İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

PrivateSpace Nedir? Ne İşe Yarıyor?

Yakınlarınıza veya iş arkadaşlarınıza Telefoncihazınızdan fotoğraflar veya başka içerikler gösterirken onların özel bilgilerinizi görmesinden mi çekiniyorsunuz? PrivateSpace, özel bilgilerinizi cihazınızda yalnızca parmak iziniz veya şifrenizle erişebileceğiniz bir alanda depolamanıza olanak tanır.

TelefonPrivateSpace ve Kullanıcılar aracılığıyla maksimum 3 hesap eklenebilir. Eğer Ayarlar > Kullanıcılar ve hesaplar > Kullanıcılar > Kullanıcı ekle altında zaten 3 hesap varsa, bu durumda PrivateSpace eklenemez.PrivateSpace’in etkinleştirilmesi: PrivateSpace’i ilk defa kullanıyorsanız Ayarlar menüsünü açın, Güvenlik ve gizlilik > PrivateSpace > Etkinleştir bölümüne gidin ve PrivateSpace’inizi oluşturmak için ekrandaki talimatları takip edin.

Yalnızca bir adet PrivateSpace oluşturabilirsiniz.

MainSpace ve PrivateSpace arasında hızlı geçiş: Kilit ekranından parmak iziniz veya şifrenizi kullanarak alanlar arasında hızlı geçiş yapabilirsiniz. Telefoncihazınızı yeniden başlattıktan sonra ilk olarak şifrenizi kullanarak MainSpace’e giriş yapmanız gerekmektedir. Sonrasında kilit ekranından alanlar arasında geçiş yapabilirsiniz.

PrivateSpace’e gir: PrivateSpace’inize kilit ekranından parmak izinizi veya şifrenizi kullanarak direkt olarak girebilirsiniz. Alternatif olarak, Ayarlar menüsünü açın ve PrivateSpace’inize girmek için Güvenlik ve gizlilik > PrivateSpace > Giriş yap bölümüne gidin.

PrivateSpace’den çıkış: PrivateSpace’inizden çıktığınızda PrivateSpace’in kullandığı tüm bellek boşaltılacaktır. İstediğiniz zaman PrivateSpace’inize tekrar geçiş yapabilirsiniz. PrivateSpace’den çıkmak için Ayarlar menüsünü açın ve Güvenlik ve gizlilikPrivateSpace > PrivateSpace’den çıkış yapbölümüne gidin.

PrivateSpace’in silinmesi: PrivateSpace silindiğinde bu alanda saklanan tüm uygulamalar ve veriler de kalıcı olarak silinecektir. PrivateSpace’i aşağıdaki şekillerde silebilirsiniz:

  • MainSpace’den Ayarlar menüsünü açın, sonrasında Güvenlik ve gizlilik > PrivateSpacebölümüne gidin ve  düğmesine dokunun.
  • PrivateSpace’den Ayarlar menüsünü açın, sonrasında Güvenlik ve gizlilik > PrivateSpace > PrivateSpace’i sil bölümüne gidin.

İlk yorum yapan siz olun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mission News Theme Compete Themes tarafından yapılmıştır.